Darija Kisić Tepavčević učlanila se u SNS

Beograd -- Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević učlanila se danas u Srpsku naprednu stranku.

Izvor: Tanjug
Podeli
Printskrin: TV B92
Printskrin: TV B92

Potpisala je pristupnicu u sedištu SNS, što je i objavljeno na njihovom zvaničnom profilu.

Pristupnicu je potpisala u sedištu SNS, u prisustvu predsednika Izvršnog odbora stranke Darka Glišića, objavljeno je na zvaničnom instagram profilu SNS.

Kisić Tepavčević je rođena 1975. godine u Sarajevu, a osnovne, magistarske i doktorske studije završila je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je završila i specijalizaciju i subspecijalizaciju iz epidemiologije nezaraznih bolesti.

Radila je na Institutu za epidemiologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu kao vanredni profesor epidemiologije. Od februara 2019. godine pocela je da drži nastavu iz oblasti epidemiologije i na Medicinskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

Član je Republičke stručne komisije za onkologiju i član Predsedništva epidemiološke sekcije. Koautorka je šest knjiga iz oblasti medicine, a objavila je i brojne naučne radove. Od decembra 2017. godine zaposlena je u Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" kao zamenik direktora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu