Tači imao posetu u Hagu FOTO

Hašima Tačija, koji se nalazi u pritvoru u Hagu, nedavno su posetili njegov brat Bljerim Tači, kao i dva prijatelja Miljaim Cakići i Hamdi Krasnići.

Izvor: B92

Sreda, 24.11.2021.

12:30

Tači imao posetu u Hagu FOTO
EPA/EFE/ GEORGI LICOVSKI

Cakići je u objavi na Fejsbuku, uz fotografiju ispred specijalnog suda u Hagu, napisao da je Tači bio i ostao "nepobediv i nepokolebljiv".

"Hašim Tači je bio mlad kada je krenuo na put ka slobodi i nezavisnosti. Sa nepokolebljivom verom je napravio rat i mir. Napravio je novu istoriju i novo Kosovo. Sa nepokolebljivom verom on takođe boravi u pritvoru u Hagu, lišen slobode, ali nepokolebljiv i nepopustljiv", napisao je Cakići.

On je dodao da mu je veoma drago što je imao priliku da poseti Tačija jer su, kako je rekao, susreti sa njim uvek inspirativni.

"Vođu oblikovanog u najtežim godinama koje je naš narod doživeo, niko ne može slomiti. Hašim Tači je bio, jeste i ostaje nepobediv. U ratu, u slobodi, u pritvoru, svuda, on je veliki", naveo je Cakići.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: