Džonson i Pepa Prase: "Aaaaaaaa" VIDEO

Britanski premijer Boris Džonson nakratko je danas ostao bez reči kada je na trenutak pomešao svoje beleške tokom govora.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.11.2021.

12:41

Džonson i Pepa Prase:
Foto: Tanjug/Owen Humphreys/Pool Photo via AP

To se desilo pre nego što je počastio poslovne lidere anegdotom o svojoj nedavnoj poseti tematskom parku “Pepa prase”.

Pretražujući svoje beleške, Džonson je uzdahnuo i više puta rekao “izvinite”, nakon što je nakratko prekinuo svoje obraćanje Konfederaciji britanske industrije u severnoj Engleskoj, prenosi agencija Rojters. Nakon toga je počeo da govori o tehnološkim jednorozima, a zatim o poseti tematskom parku “Pepa Prase”, zasnovanom na dečjoj animiranoj TV emisiji o ružičastoj svinji i njenim prijateljima i porodici.

"Juče sam otišao, kao što bi svi trebalo, u svet Pepe Praseta. Sviđa mi se. Svet Pepa praseta je vrsta mesta koja mi se dopada: ima bezbedne ulice i disciplinu u školama”, rekao je Džonson poslovnim rukovodiocima.

"Ko bi poverovao da će svinja koja izgleda kao fen za kosu, svinja koju je BBC odbio, sada biti izvezena u 180 zemalja sa tematskim parkovima kako u Americi tako i u Kini?", rekao je Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: