Abazović traži premijersku fotelju? Poslednja ponuda DF-a

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević najavio je da će taj savez u ponedeljak poslati platformu za izlazak iz političke krize.

Izvor: B92

Petak, 19.11.2021.

21:40

Abazović traži premijersku fotelju? Poslednja ponuda DF-a
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Ona podrazumeva izbor nove vlade.

Knežević je to izjavio tokom skupštinske rasprave, apelujući na pokret URA da ne glasa sa opozicijom za izmene zakona o unutrašnjim poslovima.

"Nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske rekonstrukcije Vlade. Naprotiv, kolega Dritan Abazović je odbacio tu mogućnost, tražeći isključivo da on bude premijer i da se razmatra model manjinske podrške Vladi. Što se tiče DF-a, u ponedeljak ćete već dobiti našu platformu za izlazak iz krize. To će biti paket, izbor nove vlade i prevazilaženje društveno-političkih problema i krize u kojoj se nalazimo", rekao je Knežević.

Kako je istakao, to će biti poslednja ponuda DF-a.

"Ne pretimo nikome, samo poručujemo da više nećemo dozvoliti ponižavanje građana koji su glasali za promene 30. avgusta 2020. godine. Mi smo eksperti za politički egzorcizam, pa ćemo iz parlamentarne većine isterati duh Darka Pajovića", kazao je Knežević, preneo je portal RTCG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: