Pakistanac uhapšen zbog sumnje da je ubio Hrvata u Zagrebu

U Italiji je uhapšen Pakistanac Muhamad S. za kojeg se sumnja da je pre nepuna dva meseca u tramvaju u Zagrebu kuhinjskim nožem ubio Sinišu V. (52).

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 18.11.2021.

09:04

Pakistanac uhapšen zbog sumnje da je ubio Hrvata u Zagrebu
Ilustracija: Depositphotos/stevanovicigor

Mladi Pakistanac, stranac sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, uhapšen je u Italiji gde je pobegao na dan zločina, prenose hrvatski mediji.

Policija je saopštila da su završili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim državljaninom Pakistana sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, zbog sumnje da je počinio ubistvo, prenosi Index.hr. Sumnja se, kako navodi policija, da se Pakistanac s oštećenim u tramvaju najverovatnije verbalno, a potom i fizički sukobio te da mu je u nameri da ga ubije nožem zadao ubodnu ranu u predelu vrata usled koje je oštećeni preminuo na mestu događaja.

Na osnovu međunarodne policijske saradnje za osumnjičenim je raspisan Evropski nalog za hapšenje po kojem je 21-godišnji državljanin Pakistana uhapšen u Italiji, gde se trenutno nalazi u zatvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: