Medojević: Eskobar od Đukanovića tražio da se povuče

Specijalni izaslanik za Zapadni Balkan, Gabrijel Eskobar tražio je od Mila Đukanovića da se povuče i podrži manjinsku Vladu na čelu sa Dritanom Abazovićem.

Izvor: B92

Sreda, 10.11.2021.

19:48

Medojević: Eskobar od Đukanovića tražio da se povuče
Printskrin: TV Prva

To je rekao Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene.

"Eskobar je od Đukanovića tražio da podnese ostavku, kao i da pruži podršku Vladi sastavljenoj od manjina i GP URA koju bi predvodio Abazović. U suprotnom Đukanović će biti suočen sa optužbama za šverc kokaina i cigareta", tvrdi Medojević.

Kako je kazao, Đukanović se danas suočio sa surovom politikom SAD koja se brutalno obračunava sa korumpiranim liderima koji su im služili.

"Jednom postaju neželjeni teret iz prošlosti. Đukanović je doveo Crnu Goru u status kolonije i sada plaća cenu sopstvene izdaje", kazao je Medojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: