Suprug Vjose Osmani ponovo u uniformi FOTO

Suprug kosovske predsednice Vjose Osmani, Prindon Sadriu, ponovo se pojavio u uniformi kao rezervista KBS na fotografijama koje je objavilo Ministarstvo odbrane

Izvor: B92

Subota, 06.11.2021.

13:35

Default images

Te fotografije ministarstvo je objavilo juče na Fejsbuku i navelo da su rezervisti KBS proteklih mesec dana bili angažovani u KBS i da su pokazali visoku predanost, prenosi "Kosovo onlajn".

Navodi se da su mnogi rezervisti univerzitetski profesori, lekari specijalisti, pravnici, političari, diplomate, piloti i profesionalci iz mnogih drugih oblasti.

"Ministarstvo obrane, uz povećanje budžeta, očuvaće i razvijati vojne veštine, visoku spremnost i upravljanje, te operativne sposobnosti rezervne vojske, kao vrlo vrednog izvora nacionalne obrane", navodi ministarstvo u objavi na Fejsbuku.

Sadriu, koji je prvi čovek u Ambasadi Kosova u Skoplju, često se slika u uniformi, pa je tako i tokom obilaska vežbe "Branilac Evrope 2021" nosio uniformu, iako, kako navode prištinski mediji, rezervni sastav, čiji je on pripadnik, nije bio angažovan za tu vežbu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: