Arsovska proglasila pobedu u Skoplju

Danela Arsovska, nezavisni kandidat za gradonačelnika Skoplja koju podržava opoziciona VMRO-DPMNE Arsovska proglasila je pobedu u ovom gradu.

Izvor: Novosti

Nedelja, 31.10.2021.

22:58

Arsovska proglasila pobedu u Skoplju
Alexandra_Strekoza/ Depositphotos

Ona je rekla da je, prema poslednjim informacijama, u prednosti za preko 20 hiljada glasova i da je srećna što Skoplje prvi put posle 30 godina ima ženu gradonačelnicu.

"Vaša podrška mi mnogo znači i što ste mi dali poverenje da vodim grad Skoplje i da budem vaš čovek u gradu. Posle teških borbi, u ovoj kampanji moj protivnik nije bio samo stari gradonačelnik, već i premijer u odlasku. Na moje veliko zadovoljstvo, Skoplje prvi put posle 30 godina ima ženu gradonačelnicu", rekla je ona, prenosi 4news.mk "Zahvaljujući mojoj porodici, mojim najmilijima, pokazali smo da su mi uprkos crnoj kampanji oni najveća podrška. Sada imamo priliku da predano radimo, da tražimo odgovornost za ono što nije urađeno, ali i da Skoplje pretvorimo u čist, zelen i moderan grad. Pobeda je ogromna, preko 20.000 glasova", rekla je Arsovska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: