Vučić: "Već peto jutro pada broj zaraženih" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se vakcinisati sutra ili u sredu.

Izvor: B92

Petak, 29.10.2021.

10:58

Vučić:
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

On se obratio novinarima posle primopredaje novog voza za velike brzine "Štadler KISS".

Predsednik se osvrnuo na navode iz medija kako neki ministri ne žele da se vakcinišu protiv koronavirusa.

"Verovatno ću to uraditi na sajmu. Ne znam ko nije vakcinisan u Vladi Srbije, mislim da je to izuzetno neodgovorno prema građanima. To je sve što imam da kažem", naveo je Vučić. Vučić je istakao da se nagledao i većeg licemerja.

Predsednik je, takođe, prokomentarisao epidemiološku situaciju u zemlji. Naveo je da brojevi padaju, ali je istakao da koronavirus u Novom Sadu i dalje ne jenjava.

"Peto jutro za redom nam pada broj zaraženih, neki novinari se ne bave pravom statistikom. Posebno je zabeležen pad u Beogradu", dodao je on.

Vučić o sinu

Predsednik Aleksandar Vučić negirao je danas navode pojedinih medija da njegov stariji sin Danilo vozi automobil marke "leksus", uz konstataciju da nema on apartmane u Londonu i kafiće po Beogradu, već da je zaposlen u jednoj vinoteci.

Vučić je odgovarajući na pitanje da komentariše neprestane napade na račun njegovog starijeg sina, rekao da je mnogo onih koji Danila poznaju i koji mogu da kažu da li bahat.

"On nema automobil 'leksus', apartmane u Londonu od tri miliona evra, niti 45 kafića u Beogradu... Sav njegov greh što ništa loše nije uradio pa su neki prinuđeni da iznose izmišljene detalje", rekao je Vučić i istakao da je njegov sin štićeno lice i da je u Požegu stigao službenom "škodom".

Udruženje građana „Inicijativa za Požega“ je iznelo tvrdnje sin predsednika Vučića, u sredu doputovao je u Požegu u automobilu „leksus" pod rotacijom, u pratnji „Kobri" i drugog obezbeđenja i prisustvovao fudbalskoj utakmici između domaće Sloge i beogradskog Rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: