Izetbegoviću bi ipak "pala kruna s glave"?

Lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je spreman da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali da verovatno neće ići u Beograd.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

15:53

Izetbegoviću bi ipak
EPA-EFE/ALAA BADARNEH

"Verovatno neću ići u Beograd ali sam spreman da se sastanem s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem", rekao je danas Izetbegović.

Dodao je da još ne zna kad i gde bi se taj sastanak mogao dogoditi.

Izetbegović je to rekao posle današnjeg sastanka sa specijalnim izaslanikom SAD Metju Palmerom i direktorkom EEAS Angelinom Ajhorst.Eićhorst.

On nije rekao zašto je za samo nekoliko dana promenio mišljenje.

Izetbegović je, naime, ranije potvrdio da će otići u Beograd da razgovara sa predsednikom Vučićem i dodao da zbog toga neće pasti kruna s glave.

Istovremeno je potvrdio i da su mnogi protiv njegovog odlaska u Beograd na razgovor s Vučićem, a među njima je predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: