Pritvoren otac: Silovao svoju ćerku, sve objavljivao na Fejsbuku

Sudija Višeg suda u Požarevcu, odredio je jednomesečni pritvor za S. K. (49) iz okoline Petrovca na Mlavi, zbog sumnje da je obljubio svoju ćerku.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

09:07

Pritvoren otac: Silovao svoju ćerku, sve objavljivao na Fejsbuku
Ilustracija: suwannar1981/Deposit photos

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio delo za koje se tereti i zbog težine samog dela za koje se sumnjici, pišu "Novosti".

On je osumnjičen za obljubu nad detetom (12) zloupotrebom položaja, a za to krivicno delo zakonom je predviđena kazna od tri do 12 godina zatvora.

Nakon što je uhapšen, osumnjičeni je saslušan pred višim javnim tužiocem, u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

Tom prilikom, on je opisao šta je radio, ali je to predstavio kao nešto prirodno, što ne podleže krivčnoj odgovornosti.

O tome šta je radio nad svojom ćerkom, osumnjičeni je objavljivao na fejsbuk-grupi svojim "istomiššljenicima", što je primetio jedan njegov rođak i prijavio policiji, navodi list.

Inace, osumnjičeni ima ukupno petoro dece. Troje je punoletno, a osim devojčice od 12 godina ima i dečaka od 10 godina. Dvoje maloletne dece je smešteno u hraniteljsku porodicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: