Ubio sedmoro ljudi, pa skočio sa mosta: I dalje traje potraga

Policija u kineskom gradu Vuhanu je saopštila da traga za muškarcem koji je ubio sedmoro ljudi, a zatim skočio sa mosta u tom gradu.

Izvor: B92

Utorak, 26.10.2021.

11:39

Ubio sedmoro ljudi, pa skočio sa mosta: I dalje traje potraga
Ilustracija: Depositphotos/emevil

Osumnjičeni, po prezimenu Gao (39), ubio je petočlanu porodicu i još dvoje ljudi dok je bežao, saopštila je policija Vuhana, a prenosi agencija AP. Gao je u nedelju uveče posetio kuću čoveka koji se preziva Džang u selu blizu Vuhana, javili su lokalni mediji.

Džang je privremeno služio kao sekretar Komunističke partije u selu, a čovek koji ga je posetio je tvrdio da ima neke poslove koje sa njim treba da reši. Džang i njegova supruga pronađeni su mrtvi na mestu događaja, zajedno sa svojom snahom i dvoje unučadi. Jedno dete, koje je pronađeno na mestu napada, još uvek je disalo i poslato je u bolnicu, javili su lokalni mediji.

Muškarac je potom ubio prolaznika i vozača čiji je automobil ukrao da bi pobegao.

Osumnjičeni je bežao sve dok nije stigao do mosta preko reke Jangce, odakle je skočio u ponedeljak rano ujutro, saopštila je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: