Održan sastanak SNS i SPS o saradnji FOTO

Delegacija SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovarala je sa delegacijom SPS, koju će predvoditi lider socijalista Ivica Dačić.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: SNS
Foto: SNS

Pročitajte još:

"Svi će izaći na izbore" VIDEO

Sastanak se održao u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a sastanku su, pored lidera SNS i SPS, prisustvovali potpredsednik SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, predsednik GO SPS Aleksandar Antić.

O tome šta je odlučeno na sastanku, pročitajte OVDE.

Razgovor naprednjaka i socijalista ranije je najavio i sam Dačić, navodeći da će pričati o modelima saradnje, koja je, kaže, nesporna.

Foto: SNS
Foto: SNS

Najavio je i da se radi na pripremi određenog dokumenta koji će biti potvrda saradnje dve stranke. Dačić tvrdi da je jedini mogući zajednički kandidat Aleksandar Vučić, a da je na predsedniku odluka da li će se ponovo kandidovati ili ne.

Dodao je i da je podrška koju pruža Vučiću u interesu Srbije, te da se zato neće kandidovati za predsednika i dodao da je cilj SPS-a da na izborima pređe 10 odsto. U poslenjih devet godina koliko ove dve stranke sarađuju, kaže Dačić, nije bilo situacije u kojoj su on i predsednik imali različita mišljenja, jer se politički razumeju.

Foto: SNS
Foto: SNS

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bg
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu