U Hrvatskoj uhapšen vozač kamiona osumnjičen za smrtni udes

Vozač kamiona, državljanin BiH (25), osumnjičen je da je skrivio tešku saobraćajnu nesreću u petak kod Okućana.

Izvor: Tanjug

Subota, 23.10.2021.

14:28

U Hrvatskoj uhapšen vozač kamiona osumnjičen za smrtni udes
Foto: Profimedia

U toj nesreći poginulo je troje državljana Srbije. Vozač je uhapšen je i protiv njega je podneta kaznena prijava, potvrdili su danas agenciji Hina iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nakon policijskog uviđaja saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak oko 15.15 na autoputu kod Okućana, gde su se sudarili teretno vozilo i automobil, uhapšen je vozač, državljanin BiH, rekao je portparol policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić. Protiv vozača kamiona policija je podnela prijavu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo troje državljana Srbije - dvojica muškarca od 35 i 38 godina i žena od 57 godina, koji su bili u automobilu. Prema rezultatima istrage, nesreća se dogodila kada se kamion s prikolicom hrvatskih registracija kretao iz smera juga ka severu. Iz smera zapada u smeru juga kretao se automobil srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Srbije. Kod skretanja ulevo, vozač kamiona nije prilagodio brzinu kretanja zbog čega je vozilom prešao u suprotnu traku, kojom je išao automobil. Zbog nesreće, ta deonica puta je bila zatvorena od 15.15 do 22.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: