Još uhapšenih zbog ubistva Đokića – oglasio se Vulin, objavljen i snimak VIDEO

Policija je večeras uhapsila sina rođaka porodice Đokić, u čijem dvorištu je pronađen novac za koji se veruje da pripada ubijenima.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

19:05

Još uhapšenih zbog ubistva Đokića – oglasio se Vulin, objavljen i snimak VIDEO
Shutterstock/milorad milankovic

Kako mediji pišu, uhapšeni je radio kao vatrogasac, isto kao i njegov otac.

Policija je danas uhapsila K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić, saopštio je MUP.

"Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca. Čestitam svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić", rekao je Vulin.

"Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razrešiti, a ubice privesti pravdi", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Prema navodima medija, oni su uhapšeni nakon saslušanja G. Dž., koji ih je povezao sa ubistvom.

Podsetimo, juče je uhapšen rođak ubijenih zbog osnovane sumnje da je učestvovao u likvidaciji oca, majke i ćerke Đokić.

U dvorištu porodične kuće pronađen je zakopan deo novca za koji policija sumnja da je ukraden iz automobila Đokića u noći ubistva.

Kako su mediji preneli, uhapšeni je živeo četiri kuće dalje od Đokića, dobro ih je poznavao, a čak je i redovno prao automobil Gorana Đokića pa je zato znao gde skriva novac.

Uhapšeni je, navode mediji, penzionisani vatrogasac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: