Novine: "Džonić priznao ubistvo porodice Đokić"; "Promene na plućima i kod najmlađih obolelih"

Dnevne novine u izdanju od subote, 23. oktobra pišu o slučaju ubistva porodice Đokić zbog kojeg je uhapšen njihov rođak G.Dž. kao i dvojica muškaraca.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

22:45

Novine:

"Politika" prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja rudnika "Čukaru peki" pod naslovom "Bićemo drugi u Evropi po proizvodnji bakra", dok o istrazi ubstva koje je potreslo Srbiju piše "Džonić priznao ubistvo porodice Đokić".

"Večernje novosti" o slučaju ubistva Đokića piše "Prigušivač policajce doveo do zločinaca", a piše i o Nišliji koji je veliki talenat "Dva indeksa, 50 desetki".

"Blic" o istrazi ubistva Đokića piše "Ubica zakopao 43.000 evra u dvorištu sina", dok o epidemiji koronavirusa piše "Promene na plućima i kod najmlađih obolelih".

"Kurir" o uhapšenom osumnjičenom za ubistvo porodice piše "Ubio Đokiće jer su imali više para od njega" a donosi i priču o tragediji na snimanju u Americi "Alek Boldvin ubio koleginicu i ranio reditelja na snimanju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: