Vučić o napadima na njegovog sina: Ja molim samo Poresku upravu da radi svoj posao jednako

Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je navode da se svi bave time da Poreska uprava ispita račune njegovog sina Danila.

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

13:00

Vučić o napadima na njegovog sina: Ja molim samo Poresku upravu da radi svoj posao jednako
EPA-EFE/Martin Divisek

"Nemam ništa protiv da nadležni državni organi rade svoj posao. Nekoliko stvari bih ovde primetio. Kada kapetan Dragan govori da je Zvezdan Jovanović nevin onda kažu sramne laže, užasan čovek, kažu da je iza toga Vučić. Kada kažu da je nešto što im se dopada, onda kažu da je sušta istina onda kažu hajde da ispitamo. Malo je kontradiktorrno. Kada gospodin Subotić kaže da je Demokratskoj stranci dao 10 miliona evra, valjda Poreska nema šta da ispituje gde su završili, jer se valjda podrazumeva da je bogougodno da novac u džepove lopova. Ali, ako neko kaže da je dao svoj prilog i ne govoreći koliki, treba Poreska da ga ispituje. I u svemu tome radite u mediju koji je pod direktnom kontrolom Đilasa, Marinike Tepić...", rekao je Vučić.

"Šmrc, šmrc jer su preko razglasa puštali Đilase lopove, a kada puštate u medijima masovne komunikacije besmislice protiv moje dece... To ima tri cilja. Prvi taj da imaju jednu metu da pokažu. Prema analizi iz medija, 90 odsto ukupnih napada je bilo na moju porodicu i mene. Smisao je svega toga da svakoga ko bi podržao rudnike, rast Srbije, ko bi rekao da je Vučić to uradio da slučajno to ne uradi. Kada kriminalizuju porodicu da bi rekli da iver ne pada daleko od klade, makar ne pronašli nikad ništa, nikakav račun. Druga opcija je da izgubim živce i govorim o njihovoj deci, da govorim o njihovim milionskim apartmanima, a to nikada neću da radim. Treće, to je izraz potpune političke nemoći."

Naveo je cilj i da sve ljude u SNS odvrate od toga da kažu da je Vučić nešto lepo uradio da mu priprete da će proći kao on i njegova deca, da ga razvlače.

"Ja molim Poresku upravu da radi svoj posao, jednako sa mojim sinovima, mojom ćerkom, kao i sa decom velikih tajkuna, i da ni po čemu ne budu povlašćeni, iako oni ne mogu da zarade platu njihovih uposlenika koji su im prijavljeni kao čistačica Marinike Tepić i tako dalje."

Ljudi će videti rad i zbog toga Vučiću nije potrebna nikakva histerija.

"Nikada neću moći da kažem Danilo, izvini. Izračunajte, više je napada bilo na Danila nego na sve članove mog predsedništva zajedno. To govori i o jednima i o drugima."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: