"Beograd je jedan od najbezbednijih gradova u Evropi"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da je smanjena stopa kriminala u srpskoj prestonici.

Izvor: Beta

Četvrtak, 21.10.2021.

12:27

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bs

Statistika pokazuje da je u odnosu na ranije godine smanjena stopa kriminala u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas da je Beograd jedan od najbezbednijih gradova u Evropi i pohvalio rad beogradske policije koja je zabeležila "povećanje procenata rasvetljavanja gotovo svih krivičnih dela".

"U Beogradu ne postoje i neće postojati sigurni i nesigurni delovi grada, dobri i loši kvartovi", rekao je Vulin nakon kolegijuma sa načelnikom Policijske uprave Beograda Veselinom Milićem i načelnicima policijskih stanica u glavnom gradu, saopštilo je ministarstvo. Prema njegovim rečima, statistika pokazuje smanjenu stopu kriminala u Beogradu u odnosu na ranije godine.

"Beograd je jedan od najbezbednijih gradova u Evropi, ali uspeh načelnika svake policijske stanice u Beogradu meri se samo po tome koliko se običan čovek oseća bezbedno", ocenio je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: