"Deca su veliki epidemiološki problem, očekujem onlajn nastavu"

Koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je da očekuje da će uskoro biti uvedena onlajn nastava u školama u Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

08:24

Foto-ilustracija: EPA/Marko Ðokoviæ

Kako je objasnio, zato što su deca veliki epidemiološki problem.

"Vakcinacija kod prosvetnih radnika je ispod proseka. Ako imate mali broj imunizovane dece i nepridržavanje mera, to ukazuje da imate skok u dečijoj populaciji", rekao je on za TV Pink.

Takođe je rekao da su kovid propusnice "samo početak" i da će vremenom njihova upotreba biti proširena i da će gradjani da se naviknu na njih.

"One (kovid propusnice) štite javno zdravlje i ne dozvoljavaju da se mešaju osobe koje su inficirane sa zdravim, a doprineće i većoj vakcinaciji", ocenio je Bekić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: