Novine: "Bajden šalje pet specijalaca da reše Kosovo BiH"; "Dijana tri puta probala da se ubije"

Dnevne novine u izdanju od 20. oktobra pišu o hapšenju nekadašnje državne sekretrake MUP Dijane Hrkalović i dolasku glumca Džonija Depa u Beograd.

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

21:17

Novine:

"Politika" na naslovnoj strani piše o godišnjici masovnog ubistva u Drugom svetskom ratu "Osam decenija od krvavog pira u Šumaricama", a o dešavanjima u Bosni i Hercegovini piše "Šta predviđa povratak Srpske na 'izvorni Dejton'".

"Večernje novosti" pišu o uhapšenoj nekadašnoj državnoj sekretarki MUP-a "Dijana znala za tri ubistva", dok o tragediji porodice Živković iz Beograda pišu "Korona ubila blizance, pa odnela i majku".

"Blic" piše o novim imenovanjima SAD zvaničnika na Balkanu "Bajden šalje pet specijalaca da reše Kosovo BiH", dok o slučaju Hrkalović piše "Kako je Dijana menjala ime u Nika Rina".

O Hrkalović "Kurir" piše "Dijana tri puta probala da se ubije", dok o susretu u Predsedništvu piše "Vučić se šalio: Mislim da su se moje saradnice doterale zbog mene, a ne zbog Džonija Depa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: