Hitan sastanak zbog Dejtona

U Banjaluci je danas održana posebna sednica Vlade Republike Srpske na kojoj je razmatrana usmena informacija o zaštiti ustavnih prava Republike Srpske.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

21:00

Hitan sastanak zbog Dejtona
FOTO: Profimedia

U pitanju su ustavna prava garantovana Dejtonskim mirovnim sporazumom.

Ekspertski timovi iz različitih oblasti, imaju za cilj da do 28. oktobra pripreme predloge zakona u vezi sa zaštitom ustavnih prava Republike Srpske garantovanih Dejtonom, o kojima će se izjasniti Narodna skupština Republike Srpske, saopšteno je iz Vlade RS, prenela je RTRS.

Posebnoj sednici Vlade prisustvovali su predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: