Lončar: Moramo da raščistimo sa pojedinima u stranci. Neoprostivo

Funkcioner SNS ministar Zlatibor Lončar izjavio je da u stranci moraju da raščiste sa onima koji su pomislili da su Bogom dani za funkciju, da im je to dedovina

Izvor: Beta
Podeli
 FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg

On je za TV Pink, na konstataciju da se neki članovi stranke u medijima povezuju sa prisluškivanjem predsednika Aleksandra Vučića, rekao da je to "neoprostivo", da mu to "govori o lošoj proceni nekih ljudi", kao i da se radi o ozbiljnoj stvari za koju moraju pravosudni organi da utvrde šta je tačno.

"A mi između sebe da sednemo i vidimo gde smo i šta smo. Da vidimo gde smo svi bili kad se to dešavalo", rekao je Lončar na pitanje o kriminalnim aferama.

Kako je naveo, u stranci možda moraju da iz korena mnogo promene, "predugo smo za ovaj naš Balkan na vlasti, opilo nas, grešimo".

On je potvrdio da će na predstojećoj Skupštini SNS biti izbora "nova lica", navodeći i da je potrebno da predsednik (Aleksandar Vučić) "većinu nas starih zameni".

Na opasku da na ovaj način i sebe pominje, Lonačar je rekao da - "ukoliko tražite da se nešto menja morate krenuti od sebe."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu