"Vladajuće stranke da podrže Vučića za predsednika"

Sve stranke na vlasti treba da podrže jednog kandidata za predsednika države, a za nas je najbolji Aleksandar Vučić, rekao je Dragan Marković Palma.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

09:26

Foto: Profimedia

U intervjuu za današnje "Večernje novosti" on je kao razloge podršku kandidaturi Vučića naveo razvoj infrastructure, auto-puteve, bolnice, ogroman broj investitora, veće plate, kurs evra koji miruje osam godina.

"Srbija je garant stabilnosti u regionu zahvaljujući predsedniku Vučiću", rekao je Marković.

On je napomenuo i da do sada partije na vlasti nisu imale zvanične razgovore o izborima, ali da na osnovu izjava može da se stekne utisak da je njih kandidat Vučić.

Na pitanje da li je za zajedničku listu svih partija na vlasti na parlamentarnom nivou, Marković smatra da bi bilo najbolje da bude jedna lista, ali da će se o tome raspravljati u narednih mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: