Četiri vozača uhvaćeno da su vozili pijani ili drogirani

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja četiri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.10.2021.

16:46

Četiri vozača uhvaćeno da su vozili pijani ili drogirani
Illustracija: Alex Alekseev/Shuterstock

Pola sata posle ponoći na raskrsnici Dunavske i Bulevara Vojvode Bojovića, policija je zaustavila "ford fokus", kojim je upravljao 38-godišnji muškarac kome je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Dva sata kasnije policija je isključili iz saobraćaja 21.godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom brzinom od 115 kilometara na čas, na delu auto-puta, u smeru ka Šidu, gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Droga testom je utvrdjeno i da je vozio pod dejstvom kanabisa.

Oko četiri časa jutros, saobraćajna policija je na raskrsnici ulica Novosadski put i Ugrinovačke ustanovila da je 31.godišnji vozač upravljao vozilom pod dejstvom kokaina.

Na istoj raskrsnici, skoro u isto vreme, policija je droga testom utvrdila da je i 26-godišnji muškarac vozio pod dejstvom kokaina.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: