Dijana Hrkalović sprovedena u Centralni zatvor

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici.

Izvor: B92

Subota, 16.10.2021.

10:44

Dijana Hrkalović sprovedena u Centralni zatvor
Ilustracija: Depositphotos/ Patchamol

Prema informacijama Hrkalovićeva je smeštena u karantinsku ćeliju.

"Zbog situacije sa epidemijom, kao i svi drugi pritvorenici, ona mora da bude u izolaciji. To znači da će narednih 14 dana morati da provede u karantinu u sklopu pritvora" objašnjava izvor i dodaje da dok ne istekne karantin Dijana neće moći da ima posete, prenose mediji.

Kako mediji prenose, izvor dodaje i da će Hrkalovićeva, kojoj je sinoć nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, biti prebačena u regularnu ćeliju po isteku dve nedelje karantina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: