Novine: "Pala Dijana"; "Na KiM je neophodno međunarodno prisustvo"

Dnevne novine u izdanju od subote, 16. oktobr pišu o hapšenju bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" na naslovnoj strani piše o sednici Saveta bezbednosti UN pod naslovom "Na KiM je neophodno međunarodno prisustvo", a donosi i intervju sa direktorom Sekretarijata energetske zajednice Janezom Kopačom pod naslovom "Nije bitno da li je gas ruski, njime treba slobodno da se trguje".

"Blic" donosi veliko istraživanje o koronavirusu "Koliko su deca ugrožena delta sojem korone", a piše i o saslušanju zbog ubistva Vlastimira Miloševića "Dijana Hrkalović privedena na saslušanje zbog ubistva na šinama".

"Večernje novosti" povodom 60 godina postojanja donose više intervjua, pa su za novi broj govorili ambasador SAD Entoni Godfri "Srbi imaju detektor za folirante", kao i premijerka Srbije Ana Brnabić "Vučićevoj Srbiji se ne postavljaju ultimatumi".

"Kurir" piše o privođenju nekada najmoćnije žene policije "Pala Dijana", dok o susretu državnika piše "Vučić s Putinom u Moskvi 25. novembra".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu