Užas u Tuzli: Pakistanci vezali za drvo dvojicu Nepalaca, jednog seksualno zlostavljali

Krajem septembra u Tuzli se dogodio stravičan slučaj u kojem su trojica Pakistanaca zavezala za drvo dvojicu Nepalaca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2021.

12:53

Užas u Tuzli: Pakistanci vezali za drvo dvojicu Nepalaca, jednog seksualno zlostavljali
Ilustracija, foto: Depositphotos/Chalabala

Kako javljaju lokalni mediji, nad jednim od njih su se i seksualno iživljavali. Osumnjičeni su uhapšeni te su završili u jednomesečnom pritvoru.

Opštinski sud u Tuzli odredio je jednomesečni pritvor za državljane Pakistana, odnosno 30-godišnjeg Muhammeda Afzala, njegovog vršnjaka Salmana Alija i 27-godišnjeg Hasana Rijaza, zbog sumnje da su počinili krivična dela prevare, nasilnog lišavanja slobode i prinude na spolni odnos.

Kako je navedeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, oni su osumnjičeni da su 27. septembra na lokalitetu Bosanske Poljane u Tuzli dvojicu državljana Nepala odveli u šumu, od kojih su prethodno uzeli novac kako bi ih prebacili u zemlje Evropske unije.

Međutim, prema pojašnjenju iz tužilaštva, umesto da ih vode u Evropsku uniju, trojica Pakistanaca su Nepalce vezali za drvo kaiševima i vezicama za obuću, a potom su sva trojica s jednim od njih imali i polne odnose.

"Nakon toga su ih zastrašivali videosnimcima i fotografijama mučenja ljudi te su jednom Nepalcu, koji je i dalje bio vezan, stavili nož pod grlo i prisilili ga da s njima ima seksualni odnos. Nepalci su nakon izvesnog vremena uspeli pobjeći i prijaviti događaje policiji", dodali su iz tužilaštva, navodi "Kliks".

Iz Kantonalnog tužilaštva u Tuzli navode da su Pakistanci od Nepalaca duže vreme uzimali novac pod obećanjem da će ih prevesti u neku od zemalja Evropske unije, a prema proceni, reč je o ukupnom iznosu od 5.500 evra.

Pre hapšenja i određivanja pritvora osumnjičenima, pripadnici Kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova TK obavili su uviđaj na mestu događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: