Gužva na auto-putu Beograd - Niš

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za "IKEA", u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi.

Izvor: Tanjug

Utorak, 28.09.2021.

09:14

Gužva na auto-putu Beograd - Niš
Ilustracija: EPA-EFE/ Wojtek Jargilo

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na Obilaznici oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, do 1. novembra, od 8 do 16 sati, obavljaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgradjeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na putu Smederevo (Kolari) - petlja Kolari, do 1. novembra izvode se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: