Brnabićeva o kovid propusnicama: "Sve smo spremili" VIDEO

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je danas uvođenje kovid propusnica zbog aktuelne epidemiološke situacije.

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

13:04

Brnabićeva o kovid propusnicama:
Foto: EPA-EFE/EFEVAIOS CHASIALIS

"Spremili smo sve za kovid propusnicie. One nisu srebrni metak za rešavanje situacije, one su samo način da motivišete mlade da se vakcinišu i ništa više od toga. Odgovor na sve ovo je vakcinacija. To je poražavajuće, jer je to deo građanske solidarnosti. Demokratija je takva, ne možemo da uvedemo obaveznu vakcinaciju", kazala je ona tokom obilaska nove deponije u Vinči.

"Svoj deo posla smo uradili, među prvima smo nabavili vakcine. Uskoro dobijamo i petu vakcinu, otvorili smo tri nove bolnice, kupili medicinsku opremu, respiratore, lekove... Postoji deo toga gde je lična odgovornost. Možemo da ih uvedemo (kovid propusnice) i razgovaramo o tome… Možemo do sutra da pričamo do tome, ali to neće rešiti problem”, istakla je ona i ponovila da je vakcina jedino rešenje protiv pandemije koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: