Petoro povređenih u pucnjavi na Menhetnu; posle svađe otvorena vatra VIDEO

Petoro ljudi je poveđeno u pucnjavi koja se dogodila nakon verbalnog sukoba u noćnom klubu na gornjem Menhetnu, navodi se u saopštenju njujorške policije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.09.2021.

15:10

Petoro povređenih u pucnjavi na Menhetnu; posle svađe otvorena vatra VIDEO
Foto: Profimedia

Hici su odjeknuli jutros oko 4 sata po lokalnom vremenu ispred noćnog kluba na uglu 211. Zapadne ulice i 10. avenije u kvartu Invud na Menhetnu, prenosi mreža NBC.

Policajci koji su bili prisutni tvrde da je nakon verbalnog sukoba ispred noćnog kluba jedan čovek potegao vatreno oružje i otvorio vatru na grupu ljudi.

Policajci su intervenisali, ranili napadača u kuk i sa lisicama na rukama ga uputili u bolnicu gde je jutros oko 8 sati operisan.

U pucnjavi su ranjene još četiri muške osobe koje će, prema rečima Huanite Holms, komandira patrole njujorške policije, po svemu sudeći preživeti ranjavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: