Vučić poslao jasnu poruku: Vezane su nam ruke – moramo da se borimo VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom profilu na Instagramu objavio video-snimak u kom je govorio o situaciji na KiM i poslao snažnu poruku svim građanima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.09.2021.

19:16

Vučić poslao jasnu poruku: Vezane su nam ruke – moramo da se borimo VIDEO
Foto: Profimedia

"Važno je da su svi ljudi razumeli koliko je situacija teška, koliko su nam vezane ruke na Kosovu i Metohiji."

Rekao je da moramo da se borimo za svoj narod, jer ako se ne borimo, onda nikada ništa nećemo moći ni da ostvarimo.

"Za sve što imamo, za napredak koji smo napravili, napravili smo ga zato što smo se borili, zato što smo pokazali da imamo dovoljno snage, dovoljno energije, znanja, vere u sebe. Za nas je strašno važno da pokazujemo uzdržanost u svakom trenutku, da težimo kompromisu, ali da pokažemo odlučnost i da se borimo za svoju državu, narod, i sve građane koje žive u ovoj zemlji."

"Hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci, hvala našem narodu na Jarinju i na Brnjaku, Srbija je uz vas", istakao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: