Uhapšene tri osobe osumnjičene za više krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su više teških krađa.

Izvor: B92

Nedelja, 26.09.2021.

14:27

Uhapšene tri osobe osumnjičene za više krađa
Foto: Rina

Rasvetlili su krađe i po nalogu nadležnog tužilaštva u Kragujevcu i Aranđelovcu, podneće krivične prijave protiv četrdesetjednogodišnjeg, dvadesetdvogodišnjeg i dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz Smederevske Palanke.

Osumnjičeni se terete da su u proteklih par meseci, obili više prodavnica i kuća na području Topole i Kragujevca iz kojih su ukrali novac, cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića, dečje bicikle, dečji kvad i drugu robu.

Policija je pretresom iznajmljene kuće, koju su osumnjičeni koristili na području Smederevske Palanke, pronašla veći deo ukradenih predmeta kao i alat koji su koristili prilikom izvršenja krivičnih dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: