"Njih objedinjuje mržnja prema Srbima"

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik prokomentarisao je susrete Željka Komšića u Njujorku sa Vjosom Osmani i Milom Đukanovićem.

Izvor: Sputnik
Podeli

Osmani+Đukanović+Komšić

"Karikaturalni susret Željka Komšića u Njujorku sa Vjosom Osmani i Milom Đukanovićem jasno pokazuje kakva je BiH država, čim su mu sagovornici to dvoje ultrašovinista", naveo je Dodik.

Osmanijevoj nije bila prepreka za taj susret sa Komšićem ni činjenica da BiH nije priznala Kosovo, jer ih, istakao je Dodik, objedinjuje neskrivena mržnja prema Srbima.

Dodik je rekao da sastanak ove trojke političara od blefa, kod koje još nije zgasnuo ratnički neoprimitivizam, jasno govori da Kosmet nije dobio nikakvo međunarodno priznanje ni u Njujorku, kako je Priština očekivala od tumača svetskog poretka, što potvrđuje da je, kako je ocenio, Kosovo samo država u pokušaju, što će i ostati, a BiH nemoguća država u raspadanju, što je svima jasno.

"Jasno se videlo i u Njujorku da te dve nasilno stvorene tvorevine, BiH i Kosovo, nisu subjekti međunarodne politike i prava, i jasno se pokazuje da je njihova pozicija na međunarodnoj sceni sve manja kako vreme prolazi, što je sudbina i Crne Gore pod Milom Đukanovićem na mestu predsednika", naglasio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 190 idi na stranu