Gradski autobus uleteo u park pun dece u Zemunu; Majka u poslednji čas spasla dete VIDEO/FOTO

Gradski autobus koji saobraća na liniji broj 45 uleteo je danas u park u Zemunu, potvrđeno za B92.net. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici 71a, oko 13.35.

Izvor: B92

Petak, 24.09.2021.

13:51

Gradski autobus uleteo u park pun dece u Zemunu; Majka u poslednji čas spasla dete VIDEO/FOTO
Printskrin: TV Prva

Za sada nije jasno koliko osoba je povređeno, jer su neki mediji naveli da je povređeno četvoro dece, od kojih su kola Hitne pomoći troje prevezla u Tiršovu, dok je jedno odmah privatnim vozilom odvezeno.

Drugi mediji su naveli da je povređeno jedno dete, i tri osobe iz autobusa. RTS navodi da je povređeno petoro dece

Kako je rečeno za naš portal, vozač autobusa nije pobegao s mesta nesreće, kako su ranije neki mediji javili.

Autobus se potom zakucao u frizerski salon, odakle je TV Prva dobila snimak sigurnosne kamere na kojoj se vidi dramatična situacija u kojoj majka u poslednjem trenutku spasava dvoje dece od udara autobusa.

U Krajiškoj se, inače, nedaleko od tog parkića nalazi i osnovna škola "Gavrilo Princip", a sam park nalazi se na oštroj krivini, a ograđen je metalnom ogradom. Građani koji su se okupili kod mesta nesreće kažu da ovo nije prvi put i dodaju da su apelovali da se parkić izmesti.

U nesreći su, rečeno je iz MUP-a za B92.net, oštećena i dva vozila, a saobraćaj nije u prekidu.
Printskrin: TV Prva
"Autobus je samo uleteo, tu je bilo dosta dece, bilo je dosta krvave dece, nismo znali da li ima neko ispod autobusa", rekao je očevidac za Televiziju Prva.
Printskrin: TV Prva
Foto: B92.net
Foto: B92.net
Foto: B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: