Opšta tuča navijača na putu, tukli se oprugama, kaiševima, flašama VIDEO

U Francuskoj se dogodila nova tuča navijača, ovaj put, pred utakmicu Monpeljea i Bordoa.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

11:19

Opšta tuča navijača na putu, tukli se oprugama, kaiševima, flašama VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/zx6r92

Prema pisanju "Le Parizijena" autobus koji je prevozio 50 navijača Bordoa zaustavljen je na autoputu od strane protivničkih fanova, a video snimci, koji su se pojavili na društvenim mrežama, pokazuju da je potom došlo do brutalne tuče dva navijačka tabora.

Navijači Bordoa su izašli iz autobusa naoružani čeličnim oprugama, kaiševima i staklenim flašama, a zapalili su i pirotehnička sredstva. Bezbednosne snage uspeli su ubrzo da zaustave tuču, ali je 16 osoba povređeno, od kojih je mnogo moralo biti hospitalizovani. Utakmica je ipak odigrana i završena je rezultatom od 3:3. Ružne scene mogle su se videti i na jednoj drugoj utakmici.

Pristalice Olimpika iz Marseja i Anžera su se sukobili na terenu stadiona. Fanovi Marseja su isprovocirali navijače Anžera nasrnući na njihovu stranu tribine. Na video snimcima se vidi kako se navijači tuku, kao i da bacaju razne predmete jedni na druge. Tek nakon dužeg vremena redari su uspeli da smire situaciju. Ovakve slike su se mogle videti i proteklog vikenda kada su navijači Lensa i Lila, u poluvremenu, upali na teren i sukobili.

U Francuskoj time su tuče navijača postale učestale, a vlasti razmatraju kako da protiv toga deluju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: