Novine: "ROSU pretukla trojicu Srba na Brnjaku"; "Vojska Srbije podigla borbenu gotovost"

Dnevne novine u Srbiji za petak, 24. septembar 2021. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

22:37

Novine:

"Novosti" pišu o dešavanjima na tzv. Kosovu: "Aršini Brisela i Vašingtona"; "Kurti uperio snajpere, a opomena i za Beograd". "Novosti" pišu i da je usvojen Zakon o Hilandaru: "Prestonica obnavlja riznicu srpske larve".

Sutrašnja "Politika" takođe najviše piše o dešavanjima na KiM: "ROSU pretukla trojicu Srba na Brnjaku"; "Vojska Srbije podigla borbenu gotovost".

"Blic" piše o vršnjačkom nasilju među tinejdžerima: "Devojčice sve agresivnije - tuče, napadi, vređanja", ali donosi i ispovest iz kovid ambulante: "Umirali su mi u porodici, ali neću da se vakcinišem".

"Kurir" u izdanju za sutra piše: Objavljen dokument rođaka Nikole Tesle: "Ustaško ludilo"

"Alo": "Do zuba naoružani specijalci udarili na narod"; "Tukli Srbe na Brnjaku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: