"Nemojte se vakcinisati" - "Hteli smo da šokiramo" FOTO

Mnogi u SAD traže način da podstaknu što više ljudi da se vakcinišu protiv koronavirusa koristeći novac, besplatnu hranu, odmore, ulaznice za Superboul.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

12:28

Tanjug/AP Photo/Rogelio V. Solis/ILustracija

Jedna oglasna agencija iz Šarlota, međutim, odlučila je da odustane od tradicionalnih marketinških strategija.

Na ulicama tog grada u Severnoj Karolini u nedelju se pojavio kamion koji je imao naziv navodnog pogrebnog preduzeća "Vilmor fjuneral houm", a umesto umirujućeg slogana, na njemu je napisano "Nemojte se vakcinisati".

Ali, kako piše Klix.ba, u imenu kompanije i leži "caka". Ne postoji pogrebno preduzeže "Vilmor", a posetom internet-stranici te navodne kompanije zapravo se odlazi na stranicu sa uputstvima posetiocima sajta da učine suprotno od onoga što je napisano na kamionu. Na stranici se pojavljuje poruka "Vakcinišite se odmah", zajedno s porukom "Ako ne, vidimo se uskoro".

"Konvencionalno oglašavanje ne funkcioniše. Obične poruke koje govore 'Vakcinišite se' nekako se stapaju sa svim ostalim. Hteli smo da učinimo nešto što je sagledano iz drugačije perspektive, da šokiramo ljude", rekao je direktor marketinše agencije koja stoji iza slogana na kamionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: