Navijači presreli automobil sudije i zapalili ga VIDEO

Napadnut glavni sudija prekinute fudbalske utakmice između Veleža i Borca, Sabrija Topalović.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

08:09

Navijači presreli automobil sudije i zapalili ga VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ zeferli@gmail.com.jpg

On je napadnut u njegovom automobilu u kojem se nalazio zajedno sa pomoćnikom Admirom Šehovićem i supervizorom suđenja Adnanom Alispahićem, prenosi portal Klix.ba.

Do napada je došlo u tunelu Lendava, gde je prema prvim informacijama presretnut automobil u kojem se nalazio Topalović, a nakon toga je zapaljen.

"U utorak uveče, oko 23:45 sati u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982.), S. T. (1983.) i A. A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše telesne povrede zadobila je osoba A. A., kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke Golf", rečeno je za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a. Utakmica između Veleža i Borca prekinuta je u 81. minuti zbog ulaska domaćih navijača na teren. Domaćini su bili nezadovoljni arbitratražom zeničkog sudije Topalovića, koji je prema njihovim tvrdnjama propustio da dosudi penal za Velež pri rezultatu 0:0, kada se nije oglasio nakon što je u kaznenom prostoru posle duela sa protivničkim igračem oboren napadač Veleža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: