Pobegao sa granice u šumu

Prijepoljska polcija traga za muškarcem srednjih godina, koji je jutros nešto nakon 7 časova pobegao u šumu sa graničnog prelaza Jabuka.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

15:39

Pobegao sa granice u šumu
Ilustracija: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Pobegao je prilikom detaljne kontrole vozila u kojem se nalazio, saznaje "PP Media".

Granični policijaci izdvojili su sivi džip, sa tablicama jednog od vojvođanskih gradova, koji je iz pravca Crne Gore ulazio u zemlju, sa namerom da izvrše detaljan pretres vozila, zbog sumnje da se u njemu prevoze narkotici.

Sredovečni muškarac, koji se sam nalazio u automobilu, pošto je izašao iz kola, a policijaci počeli da pregledaju vozilo, dao se u beg prema obližnjoj šumi koja se nalazi u neposrednoj blizini graničnog prelaza. Iznenađeni, ovakom reakcijom, policajci su odmah krenuli za njim, međutim muškarac je uspeo da utekne.

Iz prijepoljske policije još uvek se nisu zvanično oglasili o ovom događaju, a prema nezvaničnim informacijama u toku je opsežna akcija i potraga za beguncem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: