Haos u Kragujevcu: Pacijent mačetom napao ekipu Hitne pomoći VIDEO

Ekipa kragujevačke Hitne pomoći napadnuta jutros u naselju Ždraljica, pošto je na njih pacijent potegao mačetu a potom se zabarikadirao i pretio samoubistvom.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.09.2021.

11:42

Haos u Kragujevcu: Pacijent mačetom napao ekipu Hitne pomoći VIDEO
FOTO TANJUG/ NATASA LAZAREVIC/ bg

Kako je agenciji Beta rekla direktorka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Gordana Đokić, oko 8.45 su primili poziv stanovnika tog naselja da u obližnjem dvorištu leži čovek bez svesti.

"Pošto je Hitna pomoć počela da ga oporavlja, on je skočio na njih i potegao mačetu. Članovi ekipe su uspeli da pobegnu iz kuće bez povreda a pacijent se zatim zabarikadirao i preti da će da se ubije", rekla je direktorka.

Pacijent je potom, posle četiri sata pregovora s policijom odustao od samoubistva, a slučaj je završen njegovom hospitalizacijom.

Šta se sve dešavalo danas u Kragujevcu pogledajte u video-prilogu:
FOTO TANJUG/ NATASA LAZAREVIC/ bg

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: