RHMZ: Stigla

U većem delu Srbije danas će biti hladnije uz prolazno naoblačenje s kišom najpre na severu zemlje, a zatim i u ostalim krajevima, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.09.2021.

06:55

RHMZ: Stigla
Ilustracija: Depositphotos/chaoss

Samo će na jugu i jugoistoku tokom dana biti toplo i sunčano, a uveče se očekuje zahlađenje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, navodi Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od osam do 15 stepeni Celzijusa, a najviša od 15 stepeni na zapadu i severozapadu do 30 stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu hladnije uz prolazno naoblačenje povremeno s kišom, a u toku noći se očekuje delimično razvedravanje. Temperatura u toku dana od 15 do 17 stepeni Celzijusa, vetar umeren severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju.

Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na hronično obolele, a oprez se savetuje asmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući glavobolјa i pospanost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: