Stradao bračni par u Slavoniji; motorom udarili u srnu, pa u auto

U udesu u Končanici u zapadnoj Slavoniji stradali su supružnici koji su bili na motociklu, a dve osobe u automobilu "opel corsa" lakše su povređene.

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

15:45

Stradao bračni par u Slavoniji; motorom udarili u srnu, pa u auto

Kako prenosi MojPortal, policija je saopštila da je motocikl virovitičkih tablica dok je prolazio kroz Končanicu iz smera Donjeg Daruvara udario u srnu koja ja iskočila na put.

Nakon toga motocicikl je prešao u levu traku i udario u automobil daruvarskih tablica koji je dolazio iz suprotnog smera i koji je zbog udara sleteo sa puta i udario u betonski stub niskonaponske električne mreže. Muškarac koji je vozio motocikl je stardao na mestu udesa, dok je ženu Hitna pomoć bezuspešno pokušala da reanimira. Vozač i žena koja je bila na mestu suvozača su prebačeni u Opštu bolnicu u Bjelovaru. Utvrđeno je da su zadobili lakše povrede i zadržani su na daljem lečenju.

Srna koja je iskočila na put i koju je udario motocikl je uginula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: