Ne seća se da je pretio Abazoviću

Cetinjsko Osnovno državno tužilaštvo predložilo je Osnovnom sudu da odredi pritvor M.V. (41) osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti Dritana Abazovića.

Izvor: B92

Subota, 18.09.2021.

12:13

Ne seća se da je pretio Abazoviću
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Njemu je juče mu nakon saslušanja u cetinjskom Osnovnom državnom tužilaštvu određeno zadržavanje do 72 sata.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, M.V. je tokom saslušanja rekao da se ne seća da je 14. septembra grubo vređao Abazovića, niti da mu je pretio.

Tužilac mu je odredio zadržavanje zbog opasnosti da bi ostankom na slobodi ponovio krivično delo.

Osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je pre četiri dana na Cetinju izrekao teške uvrede i prijetnje na račun potpredsednika Vlade Crne Gore.

On je tog dana s grupom građana bio ispred zgrade u kojoj se održavala sednica Skupštine Prijestonice, čiji odbornici su razmatrali inicijativu za vraćanje Cetinjskog manastira Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi (CPC).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: