Još jedna zemlja zabranila ulazak državljanima Srbije

Ulazak u zemlju svim osobama koje putuju iz Albanije, Jermenije, Azerbejdžana, Bruneja, Japana i Srbije zabranila je vlada Švedske.

Izvor: B92

Subota, 18.09.2021.

15:33

Još jedna zemlja zabranila ulazak državljanima Srbije
Foto: EPA/ANDERS WIKLUND SWEDEN OUT

Odluku o zabrani ulaska za šest zemalja pošto su uklonjene sa liste epidemiološki sigurnih trećih zemalja, objavilo je Ministarstvo pravde Švedske i stupiće na snagu sledećeg ponedeljka, 20. septembra.

Građani Severne Makedonije, San Marina, Švajcarske, Turske, Vatikana i Ukrajine su trenutno izuzeti od ove zabrane, ali će morati da se podvrgnu testu na koronavirus na samom aerodromu.

Prema preporukama Evropske komisije, potvrde o vakcinaciji izdate u ovim zemljama ekvivalentne su digitalnom kovid sertifikatu EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: