Zaplenjeno preko 300 kg marihuane u Crnoj Gori FOTO

Bezbednosno interesantne osobe A.M. (37) i V.R. (33) iz Bara uhapšena su zbog pokušaja krijumčarenja 352,7 kilograma marihuane, saopštila je Uprava policije.

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

14:37

Zaplenjeno preko 300 kg marihuane u Crnoj Gori FOTO
Ilustracija, foto: Depositphotos/Chalabala

Kako se navodi, oni su u četvtak uveče u mestu Godinju nakon što su primetili policijsku patrolu izbacili iz vozila više pakovanja sa marihuanom ukupne težine 352,7 kilograma, nakon čega su se udaljili sa lica mesta, prenosi RTCG.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga oni će, kako dodaju iz policije, uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Fotorgafija zaplenjene droge objavljena je na Tviter nalogu Uprave policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: