"Volim i ja URU no trpim"

Podgorica -- Jedan od lidera DF-a Milan Knežević izjavio da je iznenađen reagovanjem GP URA na dogovor Demokrata i Demokratskog fronta o rekonstrukciji aktuelne vlade.

Izvor: Tanjug
Podeli
Mehaniq/Depositphotos
Mehaniq/Depositphotos

"Volim i ja URU no trpim. Uvek su govorili da pristaju na sve ako se ne ruši dogovor od 9. septembra prošle godine. I mi smo to uradili. Očekivao sam salve pohvala, a naišli smo na žestoke kritike", rekao je Knežević, koji je predsednik Demokratske narodne partije

Ističe da je rekonstrukcija aktuelne vlade neophodna i da to traži 37, od 41 poslanika koliko u parlamentu ima vladajuća većina.

Knežević je gostujući u Jutarnjem programu TVCG rekao da i URA traži promene. Dodao je da ne zna da li će u nju ućii lideri partija, ali da ne vidi razlog da tako ne bude.

To će, kaže, odlučiti partijski organi. Knežević je rekao i da u ovom trenutku izbori ne odgovaraju nikome, ali da bi DF imao odličan rezultat, bolji nego na avgustovskim izborima prošle godine, dok, ističe, neki iz aktuelne vladajuće većine na novim izborima ne bi prošli ni cenzus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 190 idi na stranu