Krivokapić o smeni: "Samo eksperti"

Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da smatra da jedino ekspertska vlada može uspešno da vodi demokratsku tranziciju Crne Gore.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.09.2021.

13:27

Krivokapić o smeni:
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

On je to rekao na sastanku sa delegacijom francuskog Senata, koju je predvodila predsednica Grupe prijateljstva Francuska - Zapadni Balkan Marta de Sidrak, samo nekoliko sati nakon što je u Podgorici saopšteno da su DF i Demokrate sinoć postigli dogovor o rekonstrukciji aktuelne vlade i da Krivokapić neće biti na njenom čelu.

Detalje sinoćnjeg dogovora DF i Demokrata saopštio je ranije danas jedan od lidera tog saveza i PzP-a Nebojša Medojević.

On je na konferenciji za novinare rekao da je zajednička konstatacija Demokrata i DF-a da je aktuelna vlada slaba i da u rekonstruisanoj Krivokapić neće biti premijer.

Demokrate i DF su se dogovorili da parlamentarnu većinu formiraju sa strankama manjinama, bez URA Dritana Abazovića, čiji predstavnici, kao ni Krivokapić, nisu učestvovali u dogovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: