Bager, kombi... Ukradeno u inostranstvu, prošla zrenjaninska policija

Zrenjaninska policija uhapsila je dvojicu zbog krađe i prikrivanja.

Izvor: Beta

Četvrtak, 16.09.2021.

20:33

Bager, kombi... Ukradeno u inostranstvu, prošla zrenjaninska policija
Ilustracija: Deposit photos/stevanovicigor

Zrenjaninska policija uhapsila je, u saradnji sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, R. R. (37) iz Zrenjanina i I.T. (36) sa teritorije opštine Nova Crnja, zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa i prikrivanje.

Kako je saopšteno, pregledom kombi vozila stranih registarskih oznaka, za koji se sumnja da je ukraden, u tovarnom prostoru, pronađen je mini bager koji je ukraden sa gradilišta u inostranstvu.

Pretresom stana i drugih prostorija pronađeno je i privremeno oduzeto više radnih mašina, mini bagera, pumpe za beton i kompresor za koje se na osnovu izvršenih provera sumnja, da takođe potiču iz krivičnih dela, izvršenih u inostranstvu.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova nakon čega su uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Kikindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: