Odloženo suđenje Terziću

Suđenje generalnom direktoru FK Crvena Zvezda Zvezdanu Terziću odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 12. novembar.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 16.09.2021.

11:29

Odloženo suđenje Terziću
Foto: TV Prva

On se tereti da je kao prvi čovek OFK Beograda, zloupotrebio službeni položlžaj u vezi sa transferima fudbalera tog kluba.

Suđenje je odloženo, jer na suđenje niie došao Terzić, koji je svoj izostanak opravdao. Inače, zbog promene sudije, ovo suđenje bi trebalo u novembru da krene ispočetka, pripremnim ročištem. Ovo suđenje počelo je još 2010. godine i bilo je u završnoj fazi, mada se nekoliko godina nije održavalo, jer je sud čekao odgovore po zamolnicama iz inostranstva, odnosno da putem međunarodne pravne pomoći stigne dokumentacija u vezi sa prodajom jednog fudbalera.

Terzić se tereti da je sa saradnicima, zloupotrebom službenog položaja, od prodaje tri fudbalera OFK "Beograd" inostranim fudbalskim klubovima protivpravno prisvajao novac.

U pitanju su transferi fudbalera Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića, "teški" više miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: