Kisić Tepavčevićeva: "Spremni smo na sve izazove"

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja spremno je za sve izazove kada je reč o radnom pravu.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

15:18

Kisić Tepavčevićeva:
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

To je izjavila resorna ministarka Darija Kisić Tepavčević na Međunarodnom stručnom savetovanju Udruženja za radno pravo i socijalno osiguranje Srbije, koje se održava na Zlatiboru, dodavši da je saradnja sa strukom od velikog značaja u prevazilaženju tih izazova.

Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, ministarka je navela da se u agendi skupa nalaze važna pitanja, počev od pandemije kovida, rada od kuće i slično, na kojima je Ministarstvo tokom cele godine veoma intenzivno radilo a sve radi unapređenja radnih i socijalnih prava.

Naglasila je da je doprinos Udruženja za radno pravo i socijalno osiguranje od velikog značaja za unapređenje radnih i socijalnih prava, o čemu svedoči i tradicija od 23 godine njegovog postojanja i rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: